• Información
  • Documentación

Necessitats Legals dels Ciutadans i Pandèmia

Home  /  Todos  /  Sin categoría  /  Entrada Actual

La Fundació Auditórium i el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona et conviden al Webinar «Necessitats Legals dels Ciutadans i Pandèmia», per aprofundir en les inquietuds legals que han sorgit amb més força a la societat durant aquesta etapa de pandèmia.

En aquesta sessió formativa, ARAG ens combina la especialització jurídica amb la perspectiva comercial, analitzant les necessitats legals de la societat a través de temes d’actualitat com la ocupació il·legal, els nous vehicles de mobilitat urbana, i altres que sorgeixen en el àmbit de les famíliesles comunitats els comerçosnecessitats legals que requereixen solucions a mida.

Juan DueñasDirector Territorial d’ARAG, serà l’encarregat de donar-nos totes les eines necessàries per oferir als nostres clients la millor solució a les seves necessitats asseguradores en l’àmbit legal, amb exemples útils de cobertura emmarcats en la llei.


Escribe un comentario