• Información
  • Documentación

Gerència de Riscos al Servei de la Mediació amb GRC-Broker

Home  /  Todos  /  Sin categoría  /  Entrada Actual

La Fundació Auditórium i el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona et conviden al Webinar de Gerència de Riscos, per conèixer les noves solucions tecnològiques que ofereix Codeoscopic, per ajudar a la xarxa de mediació a dur a terme d’una manera correcta, fàcil i sistematitzada, una Gestió de Riscos de PIMES i Comerços, i poder oferir una proposta preliminar d’assegurances en base a les necessitats i característiques de risc de cada empresa.

En aquest webinar Codeoscopic, ens introduirà en els fonaments de la Gerència de Riscos basada en la ISO 31000 i ens analitzarà un cas pràctic de riscos d’una PIME, amb l’objectiu de mostrar les noves aplicacions tecnològiques que poden facilitar la conversió dels mediadors d’assegurances a gerents de riscos d’empreses per a les que treballen.

Aquesta sessió serà a càrrec de Sandra JordàDirectora de Consultoria i Riscos de Innova Ibérica en Grup Codeoscopic i Sergio GómezCEO de Innova Ibérica en Grup Codeoscopic.


Escribe un comentario